• Gelaat- en lichaamsbehandelingen
  • huidverbeterend op holistische wijze
  • Alleen het beste voor jouw huid
  • fruitzuurpeelings
  • toepassing van ayurveda

Het gezicht achter Moon-Soulcare studio 'mijn ziel bloot'

 

Ik ben Lina 26 jaar en erg gepassioneerd door de schoonheidswereld en innerlijk welzijn. In 2016 studeerde ik af als grafisch ontwerpster, maar al snel wist ik dat ik een andere weg moest inslaan. Dus starte ik 3 maand later mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en in 2017 studeerde ik al af. Ik wist nog niet goed waar ik juist naartoe wilde maar ik had wel een doel voor ogen, ooit een professionele zaak uitbaten waar ik mensen kan verder helpen de beste versie van zichzelf te worden. Dus ik starte al snel thuis in 2019 een bijberoep op en bleef mij elk jaar bijscholen van de nieuwste behandelingen op de markt.

Toen was Corona daar, ik viel zonder werk, had geen uitkering en ik had net €3000 geïnvesteerd in een business cursus. Wat een domper... Gelukkig woonde ik nog thuis, maar toch was het moeilijk om die periode te overbruggen. Maar ik bleef zeker niet bij de pakken zitten en probeer ondanks moeilijke tegenslagen steeds het beste ervan te maken.

.

Zo was 2020 ergens ook met een dubbel gevoel 'een geschenk' 

mentaal was deze periode mijn diepste punt waar ik ooit in heb gezeten. Ineens had ik niets meer te doen... een ramp voor mij, ik blijf constant doorgaan om maar niet te hoeven 'voelen' ik negeerde mijn gevoel door het telkens op te kroppen en aan nieuwe projecten te starten, zonder er helder over na te denken. Dit was voor mij altijd een vlucht uit de realiteit, constant bezig zijn een nooit de tijd te nemen voor te ademen of om aan te voelen wat er echt in mij omgaat 

.

Die periode was een zeer onstabiele periode en ik besloot om mentale hulp te zoeken, wat nu gelukkig heel bespreekbaar is geworden. Ik kreeg te horen dat ik de karaktereigenschap 'hoogsensiviteit' heb.

Fjoew ik ben niet emotioneel onstabiel haha, nu kan ik er mee lachen maar er zijn veel traantjes gevloeid. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open, want je kan gewoon leren omgaan met die eigenschap, zonder dat het je dagelijks leven belemmerd. 

.

We zijn nu  bijna 4 jaar verder en sinds heden blijf ik investeren in mental health coaches, het is een investering. Maar de beste investering die je kan doen, is in jezelf. Ik raad het iedereen aan, ook al heb je veel kennis je kan elke dag blijven groeien. Het is dankzij die mentale coaching en mijn mindset dat ik nu hier sta, als ik in mijn comfortzone was gebleven denk ik niet dat Moon Studio nog had bestaan.

.

Zo krijg ik vaak de vraag: 'Lina hoe doe jij dat, voltijds werken en uw zaak?!' Ik heb er tot op de dag van vandaag nog steeds geen antwoord op, je doet het gewoon. Mijn passie is zo groot en gedreven dat ik er letterlijk alles aan doe om te slagen. Met weliswaar hier en daar een crisis, want uiteraard post ik ook alleen maar alle goede momenten op social media. Niemand zit te wachten op een post van mijn wekelijkse crisis, haha mopje... ;).

Ik ben wel altijd al een chaotisch persoon geweest die constant uit balans is. Maar dankzij mijn traject van zelfontwikkeling sta ik veel sterker in mijn schoenen, wat niet wilt zeggen dat ik niet meer uit balans geraak of onzeker kan zijn. Maar de periode duurt veel minder lang en ik zal ook nooit meer zo diep vallen als toen.

.

Ik ben zo dankbaar dat ik een periode heb gehad om even stil te staan bij mezelf. Als ik die tijd niet had genomen had mijn leven er zo anders uitgezien. Juist doordat ik diep in mezelf ben gaan kijken en voelen ben ik op het juiste pad terecht gekomen en heb ik mijn zielsmissie gevonden. Namelijk andere mensen helpen de schoonheid van het leven in te zien en de beste versie van jezelf te durven zijn. Het geeft mij zoveel voldoening om jou te begeleiden naar een gezonde ziel in een gezond lichaam met een stralende huid!

.

Nu denk jij misschien waarom vertel je dit allemaal, wat heeft dit met huidverbetering te maken? Wel huidverbetering of holistisch welzijn start in de kern van jezelf, hoe kan jij stralen en jouw droomleven leven als je niet weet wie jij écht bent? Durf te voelen en durf vooral jezelf te zijn, wat wil jij nu echt? Zet het in de wereld met het gedacht dat niemand meekijkt, en zie welke deuren er open gaan voor jou. Ik garandeer jou het zullen unieke kansen zijn, opweg naar jouw droomleven vol zelfvertrouwen.

 

Ik geloof  dan ook sterk in de wet van de aantrekkingskracht, dat ALLES mogelijk is, als je er zelf in gelooft. 

Als je helemaal tot hier bent geraakt, wens ik je enorm veel succes, het zijn gedachten die ons tegenhouden, niet onze wil!

 

Last but not least

Wil ik al mijn trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen in mij en in mijn zaak. Ondanks dat het ondernemen niet liep zoals ik het wou en de afgelopen 4 jaar kwakkeljaren waren, voor mij mentaal dan. Ben ik enorm dankbaar met jou als klant.

Danku!

Samenwerking met  LaserMe

 

Moon Studio doet een samenwerking met een professioneel salon dat zowel laserontharing als carbonpeeling aanbiedt. Alisa Mostmans de zaakvoerster, is erg gepassioneerd en gedreven in haar vak. Naast haar warm welkom heeft Alisa veel vakkennis en zal ze jou steeds tot in de puntjes informeren over de behandelingen. Bij Alisa ben je in goede handen, om de beste resultaten te behalen.

 

Wat biedt Alisa aan?

 

Carbonpeeling:

Ook bekend als carbon laserpeeling of Hollywood peel, is een niet-invasieve huidbehandeling die populair is geworden vanwege zijn vermogen om de huid te verjongen en te verbeteren. Het maakt gebruik van een speciale carbonpasta en een laser om de huid te exfoliëren, poriën te reinigen en de textuur en teint te verbeteren.

 

Laserontharing:

Is een populaire methode om ongewenst lichaamshaar semi-permanent te verwijderen met behulp van geconcentreerde lichtstralen (laser). Het proces werkt door het pigment (melanine) in het haar te absorberen, waardoor de haarzakjes worden beschadigd en de haargroei vertraagt of stopt.